به گزارش  ایرنا، این نمایشگاه شامل لباس های طراحی شده گروه طراحان گیوا است و تا 15 اسفند ادامه خواهد داشت.

بازدید از این نمایشگاه از ساعت 15 تا 18 برای عموم آزاد است.

سمانه سیار، سمیه موسوی و فاطمه کاظم زاده اعضای گروهی طراحان گیوه هستند که از پنج سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده اند.

سمانه سیار طراح ارشد گروه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گروه گیوا پنج سال است که به صورت حرفه ای در زمینه کار طراحی فعالیت می کند. در نخستین جشنواره مد و لباس فجر مورد تقدیر قرار گرفتیم و دو لباس طراحی شده به وسیله گروه ما از سوی بنیاد ملی مد و لباس خریداری و در نمایشگاه دائمی مد و لباس به معرض فروش گذاشته شد.

وی ادامه داد: در زمان حاضر برای یک برند در آریزونای آمریکا نیز طراحی می کنیم و قرار است این کار را به چند کشور اروپایی گسترش دهیم. چون در این کشورها فضای زیادی وجود دارد که لباس هایی با سبک اسلامی و ایرانی گسترش پیدا کند.

طراح ارشاد گروه گیوا خاطرنشان کرد: در تمام جهان یک لباس چینی یا ژاپنی برای همه شناخته شده است و یک اروپایی و آمریکایی به راحتی می فهمد که یک لباس به این کشورها تعلق دارد یا نه اما در مورد لباس ایرانی این مسئله وجود ندارد و هیچ کس متوجه نمی شود که یک لباس طراحی ایرانی دارد یا نه.

وی افزود: به دنبال این هستیم که لباس با طراحی ایرانی را به گونه ای معرفی کنیم که هرکس به راحتی ایرانی بودن آن را تشخیص دهد.

سیار تاکید کرد: کمیت را فدای کیفیت لباس های خود می کنیم و تلاش می کنیم که لباس ها را با کیفیت عالی عرضه کنیم. به نظر می رسد که مردم راضی شده اند که هر لباسی را بر تن کنند اما تلاش ما این است که کیفیت لباس های مردم را بالا ببریم.

وی گفت: پیش از این سه شوی لباس برای زنان داشتیم اما احساس کردیم برخی از مردان نیز به این مسئله علاقه دارند به این دلیل برای نخستین بار نمایشگاهی برای بازدید عموم برگزار کردیم. هدف ما این بود که طراحی را در جامعه فراگیر کنیم تا مردم به دنبال پوشیدن لباس های خاص و ویژه بروند نه اینکه همه مردم لباس هایی مانند هم بر تن کنند.

طراح ارشد گروه گیوا گفت: برای اینکه لباس ها را با کیفیت عالی ارائه دهیم سعی کرده ایم سود خود را پایین بیاوریم که مردم توان خرید آنها را داشته باشند اما کسی که دوست دارد لباس خوبی بر تن کند نباید انتظار داشته باشد لباسی با پارچه بی کیفیت و قیمت ارزان تهیه کند.

* هدف اکو حفظ فرهنگ مردم منطقه است

رئیس موسسه فرهنگی اکو نیز درباره برگزاری نمایشگاه پوشاک مدرن بانوان ایرانی در این موسسه گفت: هدف موسسه فرهنگی اکو حفظ فرهنگ مردم منطقه است و لباس و پوشش نیز بخشی از این فرهنگی محسوب می شود به این دلیل تصمیم گرفتیم از برگزاری نمایشگاهی درباره پوشش زنان ایرانی حمایت کنیم.

افتخار حسین عارف وی ادامه داد: نوع پوشش زنان این منطقه وجوه مشترکی با هم دارد و با برخورداری از ویژگی های فرهنگ شرقی، با لباس هایی که در غرب استفاده می شود متفاوت است. به این دلیل باید تلاش کنیم که این لباس ها حفظ و به سایر نقاط جهان معرفی شود.

موسسه فرهنگی اکو به عنوان یک نهاد تخصصی مستقل در کنار سازمان همکاری های اقتصادی اکو، فعالیت ها و همکاری های مشترک فرهنگی میان کشورهای عضو را هماهنگ می کند و به معرفی و ارتقای مشترکات در این حوزه مهم هنری، فرهنگی و تمدنی جهان می پردازد.

افغانستان، جمهوری آذربایجان، ایران، قراقستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه و ترکمنستان اعضای این سازمان هستند و مقر موسسه فرهنگی اکو در تهران است.

تاریخ: سه شنبه 13 اسفند 1392