Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ

رییس اتحادیه صنف خیاطان مردانه و زنانه گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه محرم، رکودی در این بخش حاکم می‌شود که این شرایط به ویژه تا اربعین حسینی ادامه دارد و اعضای صنف نیز ساعات کاری خود را کاهش داده و در مراسم‌ها شرکت می‌کنند.

 حبیب طهماسبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه در این ماه‌ها جشن‌ یا هر نوع مراسم شاد دیگری برگزار نمی‌شود، طبیعی است که در راندمان کاری خیاطان نیز تاثیرگذار است و سفارش دوخت لباس کاهش می‌یابد و مردم بیشتر لباس و شلوار مشکی می‌خرند یا سفارش دوخت می‌دهند.

 وی افزود: سابق بر این بیشترین میزان فعالیت خیاطان در روزهای پایانی سال بود چون مردم بنا به سنت قدیمی به دنبال پوشیدن لباس نو برای سال جدید بودند ولی امروزه دیگر این سنت نیز تقریبا به فراموشی سپرده شده و هر کسی هر زمان که نیاز داشته باشد اقدام به دوخت لباس می‌کند.

 طهماسبی اظهار کرد: البته ماه‌های پایانی سال دوخت لباس برای سنین کمتر و برای بچه ها افزایش می‌یابد چون آنها دوست دارند برای سال جدید لباس نو بپوشند.

 وی با بیان اینکه دوخت لباس های زمستانی در نیمه دوم سال و لباس های تابستانی در نیمه اول سال است، بر ضرورت حمایت لازم از تولیدکنندگان و به طور کلی اصناف تاکید کرد.

 رییس اتحادیه صنف خیاطان مردانه و زنانه با بیان اینکه در مقایسه با سال گذشته افزایش تعرفه نداشتیم، یادآور شد: مشکلات ما با سازمان امور مالیات و دارایی هم چنان ادامه دارد و مالیات در برخی از صنوف در سال گذشته تا 16 برابر سال 1391 شد که این میزان مالیات فشار زیادی را به همه صنوف تحمیل می‌کند. این در حالی است که مالیاتی که از صنوف مطالبه می‌شود باید متناسب با درآمد آن‌ها باشد.

 طهماسبی تصریح کرد: مالیات بر درآمد به نوعی سلیقه‌ای دریافت می‌شود. از طرفی مالیات بر ارزش افزوده نیز باید اصلاح شود که اقداماتی انجام شده و امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسد.

1
تاریخ: دوشنبه 28 مهر 1393