Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ

دلخوش بودن به مقوله داشتن بیشترین سهم بازار فرش جهانی در واقع، ‏واگذاری صحنه به رقبا در طول مدت زمان است.
برپایه آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در سه ماهه ابتدایی امسال نزدیک به یک هزار تن فرش دستباف به ارزش بیش از 57 میلیون دلار از کشور صادر شد که رشد 23 درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می دهد. درعین حال آمارهای غیر رسمی حاکی است صادرات فرش دستباف در 6 ماهه نخست سال جاری رشد 38 درصدی را در مقایسه با مدت مشابه در سال 92 ثبت کرد.
حمید کارگر در گردهمایی فعالان حوزه فرش، گفت: ارزش صادرات فرش دستباف ایران در سال گذشته به 314 میلیون دلار رسید و کشورمان بیشترین سهم در این بخش را در بازار جهانی به خود اختصاص داده، اما نباید به این مهم اکتفا کرد.
سرپرست مرکز ملی فرش ایران در این گردهمایی با تاکید بر تعامل و همگرایی دولت و بخش خصوصی در حوزه فرش دستباف گفت: بخش خصوصی و دولت در این هنر و صنعت حرف مشترک دارند و باید در کنار یکدیگر باشند تا مسایل فرش دستباف ایران را حل کنند. ‏
به اعتقاد کارگر، فرش دستباف ایران، برگ برنده اقتصاد مقاومتی محسوب می شود و بنابراین نیاز به حمایت دارد.
وی افزود: بنابر دلایل فرهنگی، بومی و هنری این هنرو صنعت در کشور، با حوزه های اقتصادی، اشتغالزایی، ارزآوری و ‏تامین معیشت روستاییان ارتباط قوی دارد.
کارگر خاطرنشان ساخت: برپایه دلایل یاد شده ضرورت دارد تا بخش خصوصی در این عرصه با دولت همراه باشد و این تعامل و همگرایی دولت و بخش خصوصی در حوزه فرش دستباف ضرورت دارد.
وی گفت: موضوع اخذ مالیات از دست اندرکاران فرش دستباف در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی قرار دارد و انتظار می رود با همراهی مجلس قوانین تسهیل شود.

تاریخ: شنبه 10 آبان 1393