Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
نصرالهی با بیان اینکه واردات بی رویه پوشاک و عدم حمایت سیستم بانکی باعث آسیب جدی به این صنعت شده است، گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که واردات کالاهای با کیفیت تر با پرداخت تعرفه مناسب انجام شود.
به گزارش میزان گلناز نصرالهی در پاسخ به خبرنگار اقتصادی میزان در خصوص مشکلات این صنعت گفت: مشکلات بانکی و محدودیتهای بین المللی باعث رکود این صنعت و از طرفی واردات کالاهای قاچاق در صنعت نساجی باعث صدمه بسیار زیاد به این صنعت شده است.

وی با بیان اینکه میانگین سالیانه 300 میلیون دلار واردات ماشین الات صنعت نساجی داشته ایم، گفت: صنعت نساجی نسبت به 4 سال گذشته در خصوص ورود ماشین آلات رشد مناسبی داشته است در سال 89 حدود 424 میلیون دلار واردات ماشین آلات داشتیم که امسال رشد صنعت نساجی را شاهد بودیم و در مجموع میانگین واردات ماشین آلات نساجی به 300 میلیون دلار در سال رسیده است.

نصراللهی با بیان اینکه در واحدهای صنعتی دوزندگی کمبود داریم گفت: ازنظر وزارت صنعت،دوزندگی های بزرگ دارای اشل صنعتی از اولویتهای صنعت نساجی هستند وایجاد دو واحد صنعتی چادرمشکی از برنامه های آتی وزارت صنعت است.

به گفته وی بازار صنعت نساجی 4 بار گردش نقدینگی در سال دارد و بازار رقابتی مطلوبی است.

وی در خصوص میزان صادرات این صنعت گفت: کارخانجات نساجی در سالهای اخیر تولید خود را افزایش داده اند و سالیانه حدود 850 میلیون دلار انواع محصولات پارچه، نخ، فرش و موکت انجام می‌شود.

نصرالهی در خصوص سهم استانهای دارای قابلیت صنعت نساجی گفت: سهم واحدهای نساجی استان گیلان نسبت به کل صنعت موجود در کشور حدود 8 درصد و استان اصفهان 30 درصد است.

مدیرکل صنایع نساجی وزارت صنعت با بیان اینکه در سالهای 79- 80 بازسازی و نوسازی در صنعت نساجی انجام دادیم گفت: طی این سالها کیفیت کالاها را افزایش داده ایم و تولیدات به سمت کالاهای نهایی با کیفیت بالاتر در حرکت است.
تاریخ: دوشنبه 17 آذر 1393