قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: برندهایی که مجوز از تولیدکننده اصلی یا یک واسط معتبر نداشته باشند، تعطیل می شوند و باید تابلویشان را پایین بیاورند که در این راستا تعدادی از برندهای بدون مجوز در کشور تعطیل شدند.
مجتبی خسروتاج در گفتوگو با ایسنا، درباره طرح دولت برای جلوگیری از قاچاق پوشاک به کشور اظهار کرد: این طرح به خوبی پیش میرود و در ابتدا از برندها و نمایندگی ها کار را آغاز کردیم و اکنون در حال تعیین تکلیف آنها هستیم که در این راستا تعدادی از برندهای بدون مجوز در کشور نیز تعطیل شدند.
وی افزود: برندهایی که مجوز داشته اند، یکی یکی در حال ثبت نام هستند. به هر حال ما از کنترل برندهای مطرح در بازار و واردات رسمی آنها کار را شروع کردیم و بعد از آن با کد GS۱ و آیین نامه ای که در این راستا در کمیسیون لوایح دولت در حال بررسی است، کار را پیش خواهیم برد.
به گفته سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، این آیین نامه اکنون در حال رسیدگی است که پس از ابلاغ آن بحث کدینگ کالاها آغاز خواهد شد.
برندهایی که مجوز ندارند باید تابلویشان را پایین بیاورند
خسروتاج با تاکید بر اینکه همه برندهایی که مجوز ندارند باید تابلوی خود را پایین بیاورند، اظهار کرد: مجوزها باید از تولیدکننده خارجی اصلی یا با حداکثر یک واسط باشد، چراکه در زمان تحریم ها یک واسط را هم برای این کار پذیرفتیم که آن واسط نیز باید با تولیدکننده اصلی قرارداد داشته باشد.
وی با بیان اینکه پس از لغو تحریم ها، واسط پذیرفته نخواهد بود، ادامه داد: پس از لغو تحریم ها، برندها باید به صورت مستقیم از تولیدکننده اصلی برند داشته باشند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر برندها سوابق خود را به امور اصناف وزارتخانه ارائه میکنند و در صورتی که کار خود را با نمایندگی یا یک واسط آغاز کرده باشند، مشکلی ندارند اما در غیر این صورت باید تابلوی خود را پایین بیاورند.