Facebook
Twtitter
Twtitter
ارسال برای دوستان
نسخه مناسب چاپ
رئیس هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران از ظرفیت ایجاد 250 تا 300 هزار شغل در این صنعت (بدون پوشاک) خبر داد و گفت: آمار دقیقی از میزان اشتغال ایجاد شده وجود ندارد.

جمشید بصیری  گفت: 57 سال در این صنعت کار کرده‌ام و یقین دارم هیچ عاملی به اندازه بی‌انگیزگی این صنعت را تضعیف و فلج نکرده و البته آفت بی انگیزگی از تعدد قوانین ضد و نقیض و مشکلاتی ناشی شده که به راحتی قابل حل است.

 

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ایران ادامه داد: اگر قوانین اصلاح شود، بار دیگر تولید ایرانی قدرت رقابت با همتایان خارجی را که به مراتب از ما جلوتر هستند، پیدا می‌کند و در داخل کشور هم مردم به تولید ایرانی گرایش پیدا می‌کنند.

 بصیری گفت: یکی از این قوانین، سخت و زیان آور بودن صنعت نساجی است که باعث شده کارگران زودتر از موعد و به دلیل آسیب‌های جسمی که حاصل کار در این صنعت می دانند، خواستار بازنشستگی شوند که این امر هزینه های سنگین بر واحدهای نساجی تحمیل می‌کند و این در حالی است که در هیچ کشوری، تولید کننده نساجی تا این حد تحت فشار نیست.

 

 

وی فشارهای وارد آمده از محل مالیات بر ارزش افزوده، افزایش دستمزد و پرداخت بهره‌های سنگین بانکی را از مشکلات بزرگ و کهنه صنعت نساجی کشور دانست و ادامه داد: وقتی بتوانیم کالایی مطابق نظر و سلیقه مصرف کننده ایرانی و با قیمت مناسب تولید کنیم، قاچاق بی معنی می شود. در تمام دنیا کالاها و اجناس مختلف رد و بدل می‌شود اما خبری از قاچاق نیست در ایران اما متأسفانه نظر مردم تامین نمی‌شود و توپ را میدان قاچاقچی می اندازند.

 

بصیری از اینکه قطار صنعت کشور و به ویژه نساجی از ریل خارج شده ابراز تأسف کرد و اظهار داشت: در این کشور سه بار استراتژی صنعت و سه بار استراتژی نساجی را نوشتند اما هیچ گاه عملی نکردند.

قطار صنعت کشور از ریل خارج شده
تاریخ: سه شنبه 8 خرداد 1397